skip to Main Content

Maak je volgende stap in de kinderopvang bij SKiK

In samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland biedt SKiK een aantal werkervaringsplaatsen aan om je te specialiseren tot Pedagogisch Medewerker in een kindcentrum op MBO4 niveau.

Wat houdt de opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker in?
Ben je in het bezit van een MBO3- of MBO4-diploma en wil je werken en leren combineren? Schrijf je dan in voor deze opleiding bij het ROC Kop van Noord-Holland. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd in Schagen. Het praktische gedeelte kun je leren op een van de locaties van SKiK. Je staat dan 8 uur per week op een vaste groep en je wordt 8 uur per week flexibel ingezet, zodat je met meerdere locaties en opvangvormen kunt kennismaken. Je hebt een vaste werkbegeleider.

Dit is een verkort BBL-traject met loonwaarde voor minimaal 16 uur per week en duurt:

  • 9 maanden, als je al werkzaam bent in de kinderopvang of de zorg;
  • 12 maanden, als je werkzaam bent in een andere sector.

Daarnaast volg je dus lessen op het ROC Kop van Noord-Holland in Schagen.
Als je al een diploma hebt in de kinderopvang op MBO3-niveau dan ga je één dag in de week en één avond in de vier weken naar school, en duurt de opleiding 9 maanden.

Heb je een ander diploma, dan ga je de eerste 10 weken twee dagen per week (16 uur) naar school en daarna hetzelfde aantal uren als hierboven genoemd. De opleiding duurt dan voor jou 12 maanden.

De opleiding start eind januari 2020.

Solliciteren?
Wil je bij SKiK je werkervaring opdoen? Stuur dan je motivatie en cv naar sollicitatie@kinderopvanghoorn.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even bellen als je nog meer informatie wilt. P&O is bereikbaar op telefoonnummer 0229 285859.

Je kunt reageren tot 1 november 2019.

Back To Top