skip to Main Content

Werken met kinderen is afwisselend, leerzaam en intensief. Het is dankbaar werk. Je bouwt een persoonlijke band op met de kinderen, je laat ze de wereld ontdekken, hun talenten ontplooien en in een groep functioneren. Bovendien laat je ouders met een gerust hart naar hun werk gaan. SKiK is voor ouders, kinderen en medewerkers een aantoonbaar professionele, sociale organisatie, gericht op het belang van het kind.

Kwaliteit en pedagogisch beleid staan hoog in het vaandel
Medewerkers van SKiK hebben volop invloed op de beleidsontwikkeling.
Enkele voorbeelden zijn:

  • Meehelpen met het (verder) ontwikkelen van het pedagogisch beleid;
  • Bedenken en organiseren van activiteitenprogramma’s voor de BSO;
  • Meedenken over het personeelsbeleid bij de ondernemingsraad;
  • Evalueren en toetsen van het kwaliteitsbeleid en werkinstructies aan de praktijk.

SKiK investeert in de opleiding van haar medewerkers
Jaarlijks wordt de medewerkers diverse scholing en cursussen aangeboden, waaronder pedagogische verdieping, het organiseren van activiteiten op de BSO, bedrijfshulpverlening of werkbegeleiding. SKiK is continu bezig met vernieuwing. Bij SKiK sta je nooit stil.

Vacatures
Beschik jij over minimaal een relevant MBO 3 of 4 diploma of één van de overige door de CAO Kinderopvang toegestane kwalificaties?

SKiK werkt voor de werving en selectie van medewerkers samen met Stichting Kinderopvang Hoorn (SKH). Kijk dan snel op de website van SKH naar het vacatureaanbod en reageer door je motivatie en cv te mailen naar sollicitatie@kinderopvangwestfriesland.nl. Onze vacatures worden gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een (open) sollicitatie kun je mailen naar: sollicitatie@kinderopvangwestfriesland.nl

Back To Top