skip to Main Content

‘t Hummeltje Avenhorn gaat verhuizen

Binnen Avenhorn wil SKiK de samenwerking tussen peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en BSO versterken. Deze samenwerking levert vele voordelen op.

SKiK ’t Hummeltje bevindt zich in het pand gevestigd tussen de twee basisscholen. De basisscholen gaan verhuizen in 2021. In het nieuwe pand van de basisscholen is geen ruimte voor peuterspeelzaal ’t Hummeltje.

Om te zorgen dat ’t Hummeltje aansluiting houdt in Avenhorn zal daarom de peuterspeelzaal vanaf 19 oktober 2020 verhuizen. De peuterspeelzaal zal gaan samenwonen met SKiK Pinokkio op de Tocht 1a, waarbij de peuters gebruik gaan maken van het pand van de buitenschoolse opvang. Deze ruimte is aangepast voor de kinderen vanaf 2 jaar.

De peuters van ’t Hummeltje werken op dit moment al aan het thema “verhuizen” op de peuterspeelzaal. Ze leren spelenderwijs al over de verhuizing en wat dat voor hun zal betekenen, zo gaan ze komende tijd al vaak even kijken bij de nieuwe locatie om de kinderen van het kinderdagverblijf te leren kennen. Deze week hebben de kinderen al de eerste spullen naar de nieuwe locatie verhuisd, zoals de poppen en de duplo.

“Samen is beter dan apart.”

We begrijpen dat dit een hele verandering is voor jullie en alle inwoners van Avenhorn. We zijn trots op de jarenlange inzet van iedereen in het belang van de peuters in Avenhorn en we hopen dat de enthousiaste inzet van iedereen ook in nieuwe huisvesting van ’t Hummeltje zal blijven gelden.

Op de nieuwe locatie én met de intensere samenwerking hoopt SKiK nog meer mooie herinneringen te kunnen maken bij de huidige en toekomstige kinderen van Avenhorn. U bent altijd welkom bij SKiK ‘t Hummeltje en SKiK Pinokkio.

Back To Top