skip to Main Content

Pinokkio | KDV

Pinokkio is gevestigd in een rustige en groene woonwijk. Het gebouw ademt een huiselijke sfeer. Elke groep wordt begeleid door een vast team van meestal vier pedagogisch medewerkers, waarvan er telkens twee aanwezig zijn.

Opvang

De openingstijden zijn van 7:00 uur tot 18:30 uur. Wilt u meer weten over deze locatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op.

Binnenspelen

Elk kind ontwikkelt zich op unieke wijze en eigen tempo. Regelmatig contact tussen de ouders en pedagogisch medewerkers vinden wij belangrijk, omdat wij samen verantwoordelijk zijn voor de opvoeding en ontwikkeling van uw kind. Er zijn verschillende speelhoeken en we hebben zelfs een kinderkeuken, het ideale speelgoed voor de kleine chef-kok. Onze grote kast staat vol met knutselmateriaal, waar de kinderen altijd gebruik van mogen maken.


Buitenactiviteiten

Of het nu goed of slecht weer is, we gaan elke dag wel even naar buiten. Met mooi weer zijn we bijna de hele dag op de buitenspeelplaats te vinden; met slecht weer halen we hoe dan ook een frisse neus. De kinderen kunnen spelen op het grasveld, op de betegelde binnenplaats of in de natuurtuin, die is voorzien van een grote zandbak, schommel, speelhuisje en een moestuin. De tuin is op een natuurlijke manier ingericht en staat vol met bomen en bosjes, ideaal om verstoppertje in te spelen.


Klik hier voor de laatste GGD-rapportage.

Back To Top