skip to Main Content

De Warskippers | BSO

Naast peuterspeelzaal is er in Spierdijk ook buitenschoolse opvang (BSO) mogelijk voor kinderen van 4-12 jaar! 

BSO de Warskippers bevindt zich in het kleine, landelijk gelegen dorp Spierdijk. Het pand is gevestigd naast de Jozef en Mariaschool en heeft een eigen speelplaats. De ruimte is voorzien van grote glazen ramen en open ruimtes, waardoor de kinderen altijd zichtbaar zijn voor de pedagogisch medewerkers. Er is ruimte voor 22 kinderen. We creëren een huiselijke sfeer waarin ieder kind zich op zijn gemak kan voelen. We werken, net als de school, vanuit de principes van de Vreedzame BSO.

Opvang

De kinderen worden na school opgehaald door een van onze medewerkers.
BSO de Warskippers is op donderdag geopend na schooltijd tot 18.00 uur. Bij interesse voor opvang in de ochtend of op andere dagen kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

In de schoolvakanties en op de overige dagen kunnen de kinderen van 7.00 tot 18.00 uur terecht bij BSO Figaro in Ursem.
Wilt u meer weten over deze locatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op.

Binnenspelen

Bij BSO de Warskippers is er veel ruimte voor ontspanning. De activiteiten die wij aanbieden zijn leeftijdsgericht en stimuleren de ontwikkeling van het kind. Er zijn verschillende speelhoeken gecreëerd, zoals een bouwhoek, verkleedhoek en een poppenhoek.

Buitenspelen

Beweging en frisse lucht zijn belangrijk voor een kind. Daarom zijn we vaak buiten te vinden. Tijdens schoolvakanties organiseren wij uitstapjes, speurtochten of knutselactiviteiten.

Klik hier voor de laatste GGD-rapportage.

Back To Top