skip to Main Content

Jozefschool | VSO

 

Voorschoolse opvang

Elke ochtend is het weer rennen en vliegen om overal op tijd te zijn. Je moet op tijd op je werk zijn maar de school is nog niet begonnen. Herken je dit ook? Stichting Kinderopvang Koggenland (SKiK) heeft de oplossing! SKiK biedt gedurende de schoolweken voorschoolse opvang aan bij De Jozefschool.

Ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen de dag op een rustige manier en in een plezierige omgeving beginnen. Vanaf 7.00 uur kunnen de kinderen terecht bij SKiK tot de schooldag begint. Op de voorschoolse opvang kunnen ze, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. De kinderen zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen. Geen stress bij de ouders en bij de kinderen, maar een rustig begin van de dag. Wij bieden bij de voorschoolse opvang ontbijt aan.

Na een rustige start van de dag op de voorschoolse opvang, brengen onze pedagogisch medewerkers de kinderen naar school, zodat ze daar veilig en op tijd aankomen..

Bij VSO De Jozefschool hebben we plaats voor maximaal 20 kinderen in de leeftijd van 4 jaar tot einde basisschool leeftijd.

De voorschoolse opvang maakt gebruik van de inpandige peuterspeelzaal in het schoolgebouw.

Opvangtijden

De opvang is van maandag tot en met vrijdag voor schooltijd van 07.00 – 08.30 uur, mits er kinderen zijn voor die tijden en dagen. Op dit moment zijn wij geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Na schooltijd kunnen de kinderen terecht bij BSO Pinokkio of BSO de Krekel.

Kosten

Het uurtarief voor VSO is gelijk aan het uurtarief voor BSO. Je kunt voor voorschoolse opvang kinderopvangtoeslag aanvragen. De kosten van voorschoolse opvang bij SKiK zijn afhankelijk van het aantal uren, de uurprijs en de kinderopvangtoeslag die je van de Belastingdienst ontvangt.

0229-248770
info@skikkoggenland.nl

Klik hier voor de laatste GGD-rapportage.

Back To Top